Крупа фасована

Крупа фасована, являється найголовнішим продуктом на столі будь-якої сім’ї. Круп та їх різновидів є безліч, а саме:

Крупа гречана, Проділ гречаний, Колотий горох, Колотий горох зелений, Рис круглозернистий, Проділ рисовий, Рис довгозернистий, Рис довгозернистий пропарений, Рис камоліно, Пшоно, Крупа перлова, Крупа манна, Крупа пшенична, Крупа арнаутка, Крупа ячна, Крупа кукурудзяна, Вівсяна крупа, Вівсяні пластівці, Цукор, Борошно 1кг, Крохмаль картопляний, Сода харчова, Борошно, Льон, Цукор.

Крупа фасованаБагато хто на ринку України реалізовують крупи гуртом та в роздріб, проте мало хто дотримується технологічних норм та правил при фасуванні круп та їх подальшої реалізації.

Крупа за багато років стала традиційним продуктом харчування для Українців. Використання крупи у повсякденному раціоні вимагає від нас якісної організації та провадження надійного технологічного процесу.

Виробництво фасованої продукції поділяється на два основні технологічні процеси:

Етап 1. Основна підготовка, переробка та отримання якісної, гідної до споживання крупи.
При даному технологічному переході крупу ретельно очищають від всякого роду бруду та домішок. Найчастіше використовують гідротермічну систему очищення. В процесі пропарювання, зволоження та висушування оболонка круп стає та без проблем очищається. Середина крупи після обробки температурою зміцнюється та зникає гіркота злаку. Даний спосіб як найкраще підходить для отримання якісної крупи.
Етап 2. При другому етапі обробки крупа відокремлюється від органічної оболонки, зерна шліфуються, просіюються та сортуються. На виході ми отримуємо якісні зерна, з великою кількістю корисних речовин.